Ar džemperiai moterims vis dar yra madingi 2024 metais?

Ar džemperiai moterims vis dar yra madingi 2024 metais?

Šiuo metu džemperiai yra madingi ir yra didelė rudens, žiemos ir pavasario stiliaus dalis. Džemperiai pasižymi šiluma ir stiliumi, todėl jie tokie praktiški ir populiarūs. Nepriklausomai nuo to, ar dėvimi kaip pagrindinis viršutinis rūbas, daugiasluoksnis drabužis, ar laisvalaikio apranga - džemperiai yra mėgstamas ne tik moterų, bet ir vyrų drabužių spintos elementas.  Šiame įraše dalinamės stilingais būdais, kaip dėvėti moterišką džemperį, kad atrodytumėte gerai ir jaustumėtės patogiai.


Būdai, kaip dėvėti džemperį

1. Oversized stilius

Per didelio dydžio (oversized) apranga yra įkvėpta hiphopo kultūros. Per pastaruosius kelerius metus stiliai pasikeitė nuo prigludusių drabužių prie per didelių gabaritų (oversized) tendencijų.Dėl socialinių tinklų programų, tokių kaip „TikTok“ ir „Instagram“, oversized džemperiai ir laisvos kelnės tapo mėgstamiausiomis. Šis stilius šiuo metu yra labai populiarius ir iš tikrųjų labai patogus. Pastaraisiais metais oversized džemepriai su gobtuvu tapo viena populiariausių mados tendencijų ir garderobo pagrindu.

2. Sluoksniuota apranga

Visoje mados industrijoje džemperiai moterims yra žinomi kaip puikus rūbas sluoksniavimui. Daugelis žmonių derina džemperį su gobtuvu su puikiais sluoksniais, pavyzdžiui, švarkais, liemenėmis ar dideliais marškinėliais. Jei savo aprangą sluoksniuosite, susidarys įspūdis, kad turite gerą stiliaus pojūtį. Jei gyvenate šaltesnio klimato sąlygomis, uždėję papildomą sluoksnį taip pat susišildysite.

3. Atletiškas laisvalaikio įvaizdis

Sportinė išvaizda yra gatvės aprangos stilius, kuris pastaruoju metu tapo ypač populiarus ir aukštojoje madoje. Tuo laikotarpiu, kai žmonės nėjo į darbus ir mokyklas, sportinis stilius tapo norma. Ne paslaptis, kad laisvalaikio kostiumai, sudaryti iš džemperio ir treninginių kelnių tapo priežastimi, kodėl toks patogus ir praktiškas stilius prigijo. Ne tik laisvalaikio įvaizdžiui, bet ir poilsiui namuose ar atsitiktinėms išvykoms, tokioms kaip išėjimas apsipirkti į vietinį prekybos centrą, puikiai tinka veliūriniai džemperiai.

4. Džemperis po striuke ar švarku

Jei norite turėti stilingą aprangą, po odiniu švarku ar striuke pabandykite dėvėti džemperį su gobtuvu . Nešioti džemperį po švarku yra labai praktiškas būdas sušilti.
Štai sąrašas švarkų ir striukių, kurie puikiai dera su džemperiais:
 • Odiniai švarkai
 • Džinsiniai švarkai
 • Oversized paltai
 • Kailiniai
 • Per dideli švarkai ir švarko tipo striukės
 • Bliuzonai ir bomber striukės
Dėvėti ilgą džemperį po švarku bus vienas madingiausių rudens, žiemos ar pavasario kasdienių įvaizdžių.

5. Sportinis stilius

Puikus būdas dėvėti džemperį yra su sportine apranga. Vasaros vakarą dėvėdama džemperį su šortais ar sijonu atrodysite puikiai. Džemperiai su užtrauktuku itin tinka sportiniam stiliui, nes juos galima atitraukti ir lengvai nusiimti. Sportiniai džemperiai yra labai universalūs ir praktiški, ir turėtų būti kiekvienos moters/merginos drabužių spintoje. Dėl sportinio stiliaus geriau vengti storesnio džemperio, nes jums bus labai karšta, prakaituosite ir jausitės nepatogiai.  Džemperiai yra esminė drabužių spinta, kuri pravers tomis šaltomis dienomis. Yra daug puikių būdų dėvėti moteriškus džemperius, kurie atrodo tikrai gerai. Nesvarbu, ar tai būtų daugiasluoksnė apranga, laisvalaikio apranga ar sportinė apranga, džemperis yra universalus drabužis, kuris visada atrodys labai stilingai.

Related products

Produktas įtrauktas į pageidavimų sąrašą

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.