Kombinezonai moterims-išbandykite šią tendenciją dabar

Jei norite pasimatuoti ką nors gaivaus, prašmatnaus ir rafinuoto, peržiūrėkite šią moteriškų kombinezonų kolekciją. Ši apranga tinka visiems, nesvarbu, koks jūsų kūno tipas. Tai neabejotinai viena iš tų tendencijų, kuri jums patinka arba jos nekenčiate. Kombinezonai yra tokie: dauguma moterų mano, kad tai 1970-ųjų įkvėptas drabužis, kurį sunku derinti su jūsų aksesuarais ir kitais viršutiniais drabužiais. Tačiau tai nėra vintažo įkvėptas kūrinys. Neaukodami savo individualumo galite rinktis klasiką, vakarinius ir žavingus stilius. Turėti vientisą audinį – idealu, nereikia galvoti, kokia viršutinė dalis geriau derėtų prie sijono ar kelnių. Mėgstamiausia kombinezono spalva yra juoda: ji atrodo rafinuotai ir puikiai tinka pademonstruoti jūsų aksesuarus ir papuošalus. Siūlome dėvėti atpalaiduojantį kombinezoną, nes jis yra patogus ir glotnus. Kombinezonas yra siuvamas iš lankstaus audinio, dėl kurio galite atrodyti gerai ir puošniai. Šiandien galima rasti įmantrių kirpimų, įvairių stilių kombinezonų moterims. Puikus dalykas yra tai, kad galite pridėti keletą sluoksnių ir esate pasiruošę vėsioms ir vėjuotoms dienoms. Dėvėkite aukštakulnius ir švarką, kad vakare atrodytumėte puošni, lygiai taip pat kombinezonu galite papuošti ir biure. Tai universalus drabužis, dėl kurio atrodysite ypatingai ir elegantiškai. Kombinezonai, be jokios abejonės, sukuria įspūdingą įvaizdį, kuris pralenkia ne tik paprastą suknelę, kelnes ir viršutinius drabužius, bet ir madingesnius apsirengimo stilius. Tai kodėl tada tiek daug moterų vis dar vengia šio tendencijos verto rūbo? Na, gal dėl to, kad ne visada lengva nusivilkti šį drabužį. Taip pat, jei netinkamai rinksitės arba pridėsite netinkamus aksesuarus- jūsų kombinezonas iš mados herojaus taps mados nuliu. Laimei, esame pasiruošę padėti užtikrinti, kad kiekvienas jūsų ansamblis būtų labai elegantiškas. Štai mūsų vadovas, kaip dėvėti kombinezoną kad atrodytumėte kaip gatvės stiliaus žvaigždė.

Kombinezono pasirinkimas. Kombinezonai būna įvairių stilių, todėl norint prisijaukinti šį įvaizdį, svarbiausia rasti sau tinkamą. Pirkdami kombinezoną atsižvelkite į savo poreikius. Ieškote kasdieninio kombinezono, kurį norite dėvėti dieną, ar ko nors formalesnio vakaro įvaizdžiui? Ar jums reikia ilgų rankovių, kad galėtumėte kovoti su šaltu oru, ar stilius be petnešėlių padės įveikti karštį? Kai žinosite savo reikalavimus, galite pradėti sutelkti dėmesį į detales. Stiliai, kurie prigludę ties juosmeniu, o vėliau laisvesni ant kojų, dažniausiai yra labiau glotnūs. Jei esate aukšta, kombinezonai su plačiomis kelnėmis, kurie baigiasi tiesiai virš žemės, puikiai papildys vienas kitą Kada dėvėti kombinezoną: nuo formalaus iki kasdieninio. Oficialios progos Dalyvaudamos iškilmingose progose moterys dažnai galvoja, kad suknelė yra vienintelis pasirinkimas. Nors suknelė gali būti „saugus“ variantas norint tinkamai apsirengti, ji retai turės tokį patį poveikį kaip kombinezonas. Kombinezonai gali būti tokie pat gražūs ir išblizginti kaip suknelė, o kartu siūlo ir nepakartojamą wow faktorių. Pasirinkite aptakų ir gerai pritaikytą stilių, kuris glosto jūsų figūrą, ir pridėkite keletą paprastų, tačiau prašmatnių aksesuarų. Taigi kitam oficialiam renginiui pabandykite išeiti iš komforto zonos ir apsivilkti kombinezoną. Atsitiktinės progos Jei norite savo savaitgalio garderobą papildyti rimtu stiliumi, negalite pamiršti ir įprasto kombinezono. Atsipalaidavę, itin patogūs ir prašmatnūs, jie yra tobulas daiktas, padėsiantis išbristi iš džinsų ir marškinėlių. Jei atsikratyti džinsais nė nemanote- džinsinis kombinezonas jums gali tapti mylimiausiu drabužiu. Rinkitės iš įvairių siluetų medvilnės, viskozės, lino kad rastumėte tai, kas tinka jūsų stiliui. Laisvi kombinezonai, kurių juosmuo yra elastingas arba surišamas raišteliu, paprastai yra universalūs ir puikiai tinka visoms progoms.Jei su kombinezonu planuojate dėvėti plokščius batus, būtinai rinkitės trumpesnio aulo batus arba suvarstomas basutes, kurios baigiasi ties kulkšnimis arba šiek tiek aukščiau. Tai padės sukurti pusiausvyrą ir išlaikyti pailgintą bei liekną išvaizdą.

Kombinezonų aksesuarai Dėvint kombinezoną, derinti aprangą gali būti daug paprastesnė užduotis nei tai darant su dauguma kitų drabužių. Tačiau vis tiek reikia šiek tiek pagalvoti. Taip, galite dėvėti tik vieną drabužį, bet vis tiek turite pagalvoti, kaip jį papildysite. Pasirinkite netinkamus aksesuarus, ir visa išvaizda gali tapti apleista ir nestilinga. Kad viskas būtų prašmatnu, suplanuokite savo aprangą, ypatingą dėmesį skirdama batams, papuošalams ir diržui. Galų gale, šis pareiškimo stilius reikalauja aksesuarų, kurie padėtų jam spindėti, todėl rinkitės tokius, kurie gerai dera. Tikslas yra rasti aksesuarų, turinčių dvigubą galimybę paryškinti jūsų kombinezoną ir tuo pat metu panaikinti jo monotoniškumą. Kombinezonas su diržais Diržas yra būtinas aksesuaras, jei vis dar nesate tikri dėl savo kombinezono stiliaus. Apsijuosusi diržą, itin glostančiai apibrėšite savo juosmenį. Net jei stilius jau prigludęs ties juosmeniu, diržas padės atrodyti lieknesnei ir pavers stulpelio siluetą smėlio laikrodžiu. Naujokams kombinezonuose rekomenduojame išbandyti kontrastingos spalvos diržą. Taip aprangai suteiksite naują dimensiją ir sulaužysite tiesią kombinezono liniją, kuri kitu atveju gali atrodyti nepaprasta. Kad apranga atrodytų sujungta, pabandykite derinti savo diržo spalvą prie batų. Kombinezonas su papuošalais Nors ir yra išskirtinio stiliaus, kombinezonai be drąsių aksesuarų kartais gali atrodyti šiek tiek paprastai. Visų pirma, blokinės spalvos dažnai praranda savo „wow“ koeficientą be papildomos aprangos dimensijos, kurią suteikia aksesuarai, pavyzdžiui, papuošalai. Papuošalai sukuria antrinį jūsų aprangos akcentą, todėl jūsų stilius viršija tik kombinezono stilių. Tai sukuria įdomią detalę, kuri patrauks aplinkinių dėmesį. Pasirinkite detales, kurios išsiskirs, pavyzdžiui, stambų vėrinį arba didelius auskarus. Aukso spalvos papuošalai paprastai puikiai atrodo su oficialiais kombinezonų stiliais, o ryškios spalvos gali suteikti įdomų kasdienį įvaizdį.

Kombinezonas su aukštakulniais. Nors kombinezonai gali būti glostantys, jie taip pat gali patraukti akis žemyn, kai žiūrite į juos, todėl atrodysite žemesnė nei esate. Kombinezonai plačiomis kelnėmis ir žemu liemeniu ypač garsėja tuo, kad vidutinio ūgio moteris paverčia savo mini versijomis. Vienas iš geriausių būdų kovoti su šia problema yra pridėti aukštakulnius į savo išvaizdą. Papildomas aukštis, kurį gausite iš kulnų, padės pailginti kojas ir atrodyti aukštesnei. Tiesiog būtinai rinkitės plonus, o ne storus kulniukus, kad atrodytumėte daili ir aukšta.

Kombinezonai: sluoksniavimas yra svarbiausia Aksesuarai nėra vienintelė stiliaus priemonė, padedanti užbaigti įvaizdį su kombinezonu. Sluoksniavimas taip pat gali padėti jaustis patogiai ir atrodyti puikiai. Kombinezoną lengviausia sluoksniuoti su striuke.

Išbandykite švarką oficialiai aplinkai arba odinę striukę kasdienėms išvykoms. Jūs netgi galite užsirišti džinsinį švarkelį aplink juosmenį dieną vietoje diržo, kad padidintumėte formas. Kitas variantas – po kombinezonu apsivilkti marškinius ar viršutinę dalį. Tai dabartinė suknelių tendencija ir taip pat tinka kombinezonams.

Išbandykite paprastus baltus marškinėlius, kad pradėtumėte, prieš kurdami madingesnius derinius, tokius kaip palaidinės vasarą ir megztiniai su aukštu kaklu žiemą.

• Jei esate aukšta, rinkitės plačių kelnių kombinezoną, kuris baigiasi tiesiai virš žemės

• Jei esate žemo ūgio, rinkitės siaurą, aptemptą stilių

• Iškilmingam renginiui rinkitės aptakų ir gerai pritaikytą kombinezoną, kuris glostys jūsų figūrą

• Kad atrodytų šauniai, dėvėkite laisvą kombinezoną su elastanu arba sutraukiamu juosmeniu

• Papildykite savo kombinezoną madingais aksesuarais, tokiais kaip papuošalai, batai ir diržai, arba sluoksniuokite viršutiniais drabužiais, tokiais kaip striukės ar švarkeliai

Produktas įtrauktas į pageidavimų sąrašą

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.