Kaip išsirinkti sau tinkamą kardiganą?

Aktualiausios savybės, renkantis kardiganą:

A. Kardigano ilgis

1. Ilgis nuo klubų iki tarpkojo. Tai yra ilgis, kuris tinka visoms, nesvarbu, kokio ūgio esate.

2. Ilgis iki pusės šlaunų. Šį ilgį rekomenduojame gana aukštai merginai. Jei esate smulki, galite užsidėti ant trumpos suknelės, tarsi tai būtų suknelės dalis, ir pridėti prie įvaizdžio aukštus kulnus. Rinkitės kokybišką audinį. Kuo ilgesnis megztinis, tuo daugiau dėmesio sulaukia jo audinys.

3. Ilgis iki kelių arba ilgesnis. Tikrai geriausiai atrodo ant aukštų merginų. Pasirinkite labai gražų audinį. Geriausiai ne per ploną.

4. Trumpas kardiganas. Mielai atrodo ant sijonų ar džinsų aukštu liemeniu. Nerekomenduojama merginoms su didele krūtine.

B. Kardigano forma

1. Tiesūs. Šioje formoje yra vertikalios linijos, kurios eina tiesiai šalia jūsų kūno linkių. Jie nėra nei aptempti, nei per dideli. Tiesūs megztiniai gali būti lengvai krentantys arba standesnio audinio. Jie tinka visoms, o apkūnios merginos atrodo lieknesnės, kai toks kardiganas bus atsegtas.

2. Erdvūs, laisvi. Laisvo stiliaus kardiganai turi šiek tiek apimties. Jie yra šiek tiek didesni už jūsų kūno formas. Todėl jie turi turėti standų audinį. Rekomenduojame jų vengti, jei turite didesnes apimtis viršutinėje kūno dalyje.

3. Aptempti. Gražiai atrodo tik trumpas aptemptas kardiganas. Priešingu atveju, negalėsite patogiai vaikščioti ir po juo bus matomos kitų drabužių detalės, tokios kaip džinsų kišenės.

C. Kardigano iškirptė

1. Be apykaklės, be sagų. Tai lengviausia minimalistinė forma, kurią galite pasirinkti. Toks kardignas tinka visoms ir yra lengvai stilizuojamas. Šį kardiganą galite nešioti atsegtą arba laisvai užsegtą su diržu, jei turite apibrėžtą juosmenį.

2. Apvali apykaklė. Tai miela mergaitiška forma. Paprastai šis kardiganas yra su sagutėmis ir yra gana klasikinis. Ši forma geriausiai atrodo dėvima užsegta, nes ją atsegus apvali apykaklė nestovi vietoje ir kampuose susidaro keistų formų. Bet jei jis yra arti kūno ir stovi, tai puiku.

3. V formos iškirptė. Šios rūšies kardiganai gali būti nuo itin trumpų iki ilgesnių ir jie visada atrodo puikiai. D. Kardigano audinys

Kardignai yra mezginys. Paprastai mezginiai nusipelno kokybiško audinio ir pagaminimo… Kai norite nuslėpti savo išlinkimus, nesirinkite kažko per plono, pavyzdžiui, kašmyro. Kai nenorite padidinti viršaus apimties, venkite didelių gabaritų (oversized) kardiganų stambiu mezgimu. O jei norite savo mažytei lieknai figūrai suteikti šiek tiek putlumo, rinkitės būtent didžiagabaričius, o ne plonus aptemptus kardiganus.

II. Sukurk stilių su savo kardiganu!

1. Atverkite/atsekite savo kardiganą. Tai - šauni išvaizda, kurią atvertas ar atsegtas tiesus kardiganas suteikia aprangai. Turint omeny tuos megztinius, kurių forma yra skirta atsegti, o ne tuos, su apvaliomis apykaklėmis.

2. Užsekite, užverkite. Gana trumpas ir uždaras kardignas skirtas puoštis su džinsais, kelnėmis, sijonais... Jei toks kardiganas turi didelę V formos iškirptę, jis neatrodys per didelis ir tiks bet kokio tipo figūrai.

3. Sluoksniuokite. Gražiai atrodo plonas sluoksnis po megztiniu. Pavyzdžiui, subtili tunika ar plona palaidinė. Kodėl gi nepabandžius marškinių ilgomis rankovėmis? Ir jei sluoksnis matosi apačioje: puiku! 4. Apjuoskite diržu. Dažniausiai šis stiliaus triukas nėra naudojamas. Diržas tiktų tik tuo atveju, jei turite ploną juosmenį. Diržas gali būti tinkamas plonam arba stambiam megztiniui. O kaip tu dėvi savo kardiganą?

Produktas įtrauktas į pageidavimų sąrašą

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.