Kaip dėvėti flanelinius marškinius?

Flaneliniai marškiniai yra tobulas rudens drabužis – jie šilti ir jaukūs, jais galite pasipuošti šimtais skirtingų būdų. Dėvėkite languotus flanelinius marškinius su marškinėliais ir džinsais arba bėgimo kelnėmis, kad jaustumėtės laisvai. Sukurkite su flaneliniais marškiniais elegantišką kasdienį ir biurui pritaikytą įvaizdį, derindami juos su tokiais viršutiniais drabužiais kaip švarkas ar paltas.

1. Įprastos išvaizdos kūrimas Žaiskite su spalvomis ir stiliais. Nemanykite, kad turite laikytis tradicinių raudonos ir juodos ar mėlynos ir juodos spalvų derinio. Galite lengvai rasti įvairių kitų spalvų flanelinių marškinių. Išbandykite tamsius rudų tonų atspalvius, kad atrodytumėte rafinuotai, arba rinkitės pastelinių spalvų flanelinius marškinius, jei norite švelnesnio įvaizdžio.

2. Sukurkite lengvą aprangą vilkėdami flanlinius marškinius su džinsais Tai bene populiariausias flanelinių marškinių formavimo būdas. Tiesiog apsivilkite marškinėlius ir ant viršaus uždėkite languotus flanelinius marškinius, o prie jų puikiai tiks bet kokio stiliaus džinsai – nuo laisvesnių iki labai siaurų džinsų. Užsisekite savo marškinius, kad atrodytumėte rafinuotesnė, arba palikite neužsgtus, kad atrodytumėte atsipalaidavusi. Ankstyvą rudenį pabandykite naudoti savo flanelinius marškinius kaip lengvą striukę, sluoksniuodami juos ant megztinių ar palaidinių.

3. Sugrąžinkite 9-ojo dešimtmečio stilių užsirišdami flanelinius marškinius aplink juosmenį Sugrįžkite į alternatyviojo roko klestėjimo laikus, apsivilkdama raudonai juodus flanelinius marškinius prie labiausiai nudėvėtų ir patogiausių marškinėlių bei džinsų. Užriškite flanelinius marškinius aplink juosmenį ir užbaikite išvaizdą su converse sportbačiais arba kitais sportiniais batais ir akiniais nuo saulės.

4. Tvarkykite reikalus su ilgais flaneliniais marškiniais ir tamprėmis arba dviratininkų šortais Nesvarbu, ar keliaujate į prekybos centrą, ar į turgų, nesunku susikurti paprastą, bet stilingą aprangą. Užsiseskite ilgus flanelinius marškinius ir užsimaukite derinčias neutralios spalvos tampres arba bėgimo timpes. Apsiaukite sportbačius ar batus ir papuoškite beisbolo kepuraite su snapeliu.

5. Sluoksniuokite savo flanelę su šiltais viršutiniais drabužiais šaltomis, žiemiškoms dienoms. Flanelė yra šalto oro audinys ir puikiai atrodo po megztiniais ir paltais. Pridėkite pūstą žieminę striukę, odinę baikerio striukę arba dygsniuotą rudeninę liemenę, kad atrodytumėte puikiai lauke.

Produktas įtrauktas į pageidavimų sąrašą

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.