Batai moterims. Kokios spalvos batus avėti su juoda suknele

Batai moterims. Kokios spalvos batus avėti su juoda suknele?

Ieškote tobulų batų savo mažai juodai suknelei? Jei taip, čia aptariamos geriausios batų spalvos, kurias galima dėvėti su juoda suknele ar kitu juodu rūbu. Juoda suknelė yra nesenstantis kūrinys, kuris turėtų būti kiekvienos moters drabužių spintoje – ją taip lengva dėvėti ir taip lengva stilizuoti! Juodas sukneles galima vilkėti per oficialų renginį ar net įprastą dieną. Kadangi juoda yra neutrali spalva, ją gana lengva derinti su daugeliu kitų spalvų batų. Lygiai taip, kaip juodi batai puikiai dera prie skirtingų spalvų aprangos ir suknelių, taip juodos suknelės tinka prie įvairių spalvų batų.
Visi žinome, ką reiškia eiti apsipirkti batų. Gali būti taip sunku rasti tai, ko ieškote, nes pasirinkimas per didelis (arba per mažas). Geros naujienos yra tai, kad avalynė internetu turi didelį pasirinkimą ir daug įperkamų batų variantų, todėl jei ieškote kažko konkretaus, paprastai galite tai rasti daug greičiau naršydama namuose nei vaikščiodamos po parduotuves. Jei jau žinote, kokios spalvos ir kokio stiliaus batelių ieškote, neužtruksite, kol surasite tobulą savo batų porą.
Taigi, kokios spalvos batus geriausia dėvėti su juoda suknele? Na, yra daug avalynės variantų ir batų stilių, kuriuos galite dėvėti su juoda apranga, tačiau manome, kad toliau pateikti variantai yra geriausi variantai, tinkantys dėvėti su juoda suknele, nesvarbu, norite elegantiškos ar kasdienės išvaizdos.

  • Juodi batai

Juoda ant juodos yra klasikinis derinys, jei norite formalaus, vienspalvio įvaizdžio. Tai ypač tinka vestuvėms ar kitoms iškilmingoms progoms ir šventėms - juodi aukštakulniai tokiuose renginiuose laimės be konkurencijos! O juodos basutės išskirtinai atrodys su ryškios spalvos delnine: apsvarstykite galimybę pasirinkti žalios, mėlynos, raudonos, fuksijos arba geltonos spalvos delninukę. Panašiai kaip ikoniška maža juoda suknelė, juodi čelsio batai turėtų būti kiekvienos moters drabužių spintoje. Tai puikiai tinka įprastesniems renginiams ir vizitams į įvairiausias įstaigas.

  • Sidabriniai (sidabro spalvos) bateliai

Juoda atrodo nuostabiai, kai yra derinama su metališkais batais, tokiais kaip sidabrinė ar metališka pilka. Geriausias dalykas apie sidabrą yra tai, kad jis suteiks jūsų aprangai daug žavesio ir individualumo, todėl pastebėsite, kad panašiuose stiliaus tinklaraščiuose sidabrinės spalvos avalynė moterims visada yra rekomenduotinų sąrašo viršuje. Kad atrodytumėte rafinuotai, kartu su maža juoda suknele dėvėkite sidabrines balerinas (dar vadinamus baleto bateliais). Eidama į vakarėlį apsivilkite dėmesį pritraukiančiais sidabriniais aukštakulniais ir viskas!

  • Auksiniai (aukso spalvos) bateliai

Kaip ir sidabriniai, auksiniai bateliai moterims taip pat atrodo nuostabiai, kai yra derinami su juodais drabužiais. Auksas yra šiltesnio atspalvio, palyginti su sidabru, todėl idealiai tinka dėvėti šiltesniais metų laikais. Jei apsivilkote juodą sarafaną, rinkitės aukso spalvos sandalus! Rožinis auksas šiuo metu taip pat labai madingas, ir tai labai romantiškas atspalvis, kuris yra puiki alternatyva įprastai aukso spalvai. Į savo spintą būtinai įtraukite gražius rožinio aukso aukštakulnius, kad galėtumėte juos avėti bet kada, pasitaikius ypatingai progai!

  • Nude / kūno spalvos batai

Nude (kūno spalvos) batai yra dar vienas puikus pasirinkimas, kai nesate tikra, kokios spalvos batus dėvėti su juoda suknele. Šis spalvos pasirinkimas tinka tiek kasdieniams, tiek oficialiems renginiams. Kūno spalvos tonai yra puikus klasikinis pasirinkimas, jei norite atrodyti subtiliai, bet prašmatniai. Jei turite nuostabią, dėmesį patraukiančią juodą suknelę, tai- tobuli moteriški batai, kurie ją papildys!

  • Rožiniai batai

Juoda yra spalva, kuri dera prie visko, tad kodėl gi nepasilinksminus ir į savo aprangą neįnešus šiek tiek spalvos? Tiesą sakant, nesvarbu, kokią ryškią spalvą pasirinksite, bet vienas iš geriausių pasirinkimų yra rožiniai batai – jie turi kažką tokio... Be to, jūs netgi galite suderinti savo lūpų dažus su šiuo ryškiu atspalviu. Karšta rožinė spalva geriausiai tinka renginiams, kuriuose norite išsireikšti, pvz., kokteilių vakarėliams. Jei nenešiojate aukštakulnių, spalvingos balerinos, mokasinai ar loaferiai puikiai tinka ir dienos veiklai, be to, tai saugus variantas esant darbe. Galite pasirinkti derinti savo rankinę su batais arba tiesiog pasirinkti juodą ir leisti batams atlikti visą darbą. Abu stiliai atrodo neįtikėtinai elegantiškai!

  • Raudoni batai

Tikėkite ar ne, raudona yra viena universaliausių spalvų, tinkančių prie juodų suknelių, nes puikiai atspindi beveik kiekvieną odos atspalvį. Jei įmanoma, pabandykite rasti keletą raudonų aukštakulnių su įdomaus dizaino kulnu, tokiu kaip smėlio laikrodžio formos ar blokiniu. Kadangi šaltasis sezonas tęsiasi, galbūt prie juodos suknelės vilkėdama juodą megztinį, pasipuošite raudonais auliniais batais iki kelių arba raudonais ilgaauliais! Jei einate į barą ar kokteilių vakarėlį, koketiški raudoni suvarstomi aukštakulniai yra puikus pasirinkimas.

  • Ryškiai žali moteriški bateliai

Jei tradicinės batų spalvos, tokios kaip rožinė ar raudona, jums netinka, kodėl gi nepasirinkus madingesnio pasirinkimo – ryškiai žalių aukštakulnių? Ryškiai žalia buvo neoficiali pastarųjų kelerių metų spalva. Batai internetu siūlo daugybę nuostabių variantų už prieinamą kainą.

  • Rudi batai

Rudus (ir rusvus) batus avėkite, kai aprangos kode nurodoma „verslo laisvalaikis“. Tai geras pasirinkimas, jei vykstate į biuro renginį ir jame nėra nieko per daug formalaus. Norėdama paįvairinti savo aprangą, taip pat galite pasirinkti batus su gyvūnų raštais, pavyzdžiui, gyvatės raštu arba lakuotus krokodilo odos rašto batus! Kas sako, kad rudi batai nuobodūs?

  • Batai su leopardo kailio raštu

Jei mėgstate neutralius tonus, bet vis tiek norite savo išvaizdai suteikti šiek tiek aštrumo- jūsų nenuvils smagūs leopardo rašto batai ant kulnų. Taip pat galite rinktis įprastesnius leopardo rašto aulinukus ir derinti juos prie mėgstamos megztos suknelės, kad atrodytumėte mielai. Šiltesniems mėnesiams galite pasirinkti porą leopardo rašto balerinų.

  • Batai su gyvatės odos raštu

Moteriški batai su gyvatės odos raštais nėra skirti kuklioms. Šie įspūdingi batai moterims puikiai papildys bet kokią drabužių spintą, ypač jei dėvite daug paprastų neutralių drabužių ir norite jiems be vargo suteikti žavesio. Moterims labiausiai patinka gyvatės odos rašto ilgaauliai virš kelių, bet taip pat galite pasirinkti šio rašto aulinukus iki kulkšnies, kad būtų patogiau vaikščioti.

  • Balti batai

Jei ieškote kasdienio stiliaus, balti sportbačiai yra vieni geriausių po ranka turimų sportinių batelių. Kaip ir dauguma drabužių, jūsų juoda suknelė harmoningai derės prie bet kokių jūsų mėgstamų baltų kedų, todėl kurdami aprangą jų neatmeskite. Jei norite šiek tiek paaukštinti savo siluetą, taip pat galite pasirinkti baltus aukštakulnius su dirželiais arba baltas basutes – jos puikiai atrodo su erdviomis juodomis vasariškomis moteriškumu dvelkiančiomis suknelėmis. Rudenį ar žiemą, jei norite padaryti mados žinovės įspūdį, galite pasirinkti baltus aulinukus,

  • Oranžiniai batai

Oranžiniai batai gali atrodyti bauginantys, bet nebūtinai! Jei ieškote madingos aprangos, ši batų spalva gali būti kaip tik jums. Rekomenduojame likusią aprangą laikyti gana minimalia ir pasirinkti juodą rankinę, kad šie akį traukiantys batai tikrai atkreiptų dėmesį.

  • Violetiniai / purpuriniai batai

Panašiai kaip rožinės ir fuksijos spalvos batai, violetiniai batai yra puikus būdas suteikti ryškumo jūsų monotoniškam įvaizdžiui. Visi violetiniai atspalviai prie jūsų juodos suknelės atrodys puikiai, tik turėsite nuspręsti, ar norite pasirinkti purpurinius su rausvesniu atspalviu, ar purpurinius batus su mėlynu atspalviu. Taip pat nevenkite levandų ar alyvinės spalvos aukštakulnių – šiuo metu jie itin madingi ir puikiai atrodys prie moteriškos juodos vasarinės suknelės su raukinukais ar klostėmis.

Produktas įtrauktas į pageidavimų sąrašą

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.